Winteronderhoud

Neem contact op met ons


Als de winter voor de deur staat, betekent dat het nu de perfecte tijd is om goed voor uw robot, gras- of zitmaaier te zorgen. 

Indien u nog niet de kans heeft gehad om uw maaier binnen te brengen voor het jaarlijkse winteronderhoud, raden wij u aan dit nu te doen. Hiermee voorkomt u wachttijden aan het begin van het nieuwe maaiseizoen. Een professioneel onderhoud beïnvloedt daarenboven zonder enige twijfel de levensduur en de bedrijfszekerheid van uw machine. 

U kunt uw machine tijdens de openingsuren van de winkel langsbrengen (dinsdag tot en met vrijdag: 8u - 12u en 13u – 17u, zaterdag: 9u - 15u) of op afspraak. Als het u beter uitkomt, kunnen wij de machine ook bij u ophalen. 

Voor het regelen van het onderhoud kunt u contact met ons opnemen per mail of telefonisch (016/65.50.60).  

Als blijk van waardering voor uw vertrouwen in onze onderhoudsdienst, bieden wij u graag een korting van 10% op het onderhoud (exclusief wisselstukken) als u uw grasmaaier voor onderhoud aanbiedt tussen 15 november en vóór 31 januari.  

Wij kijken ernaar uit uw tuinapparatuur winterklaar te maken, zodat het volgende lente direct en optimaal kan presteren na een welverdiende winterslaap. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie.  

Sandra & Luc